اسحق بازیار رئیس کمیته داوران هیئت فوتبال استان هرمزگان در گفتوگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری موفق کلاس ارتقاء داوری درجه ۲ به یک، اظهار کرد: این دوره آموزشی به مدت سه روز در سالن اجتماعات ادارهکل محیط زیست استان هرمزگان برگزار شد و ۱۹ داور از استان هرمزگان و همچنین استانهای کرمان و کهگیلویه و بویراحمد در آن حضور داشتند.
وی افزود: این کلاس بهصورت تئوری و عملی برگزار شد و شرکتکنندگان زیر نظر مدرسان مجرب کشوری در بخشهای آمادگی جسمانی و داوری آموزش دیدند و در پایان نیز تست آمادگی جسمانی و آزمون کتبی از آنان به عمل آمد.
رئیس کمیته داوران هیئت فوتبال استان هرمزگان با بیان اینکه ارتقاء سطح علمی، فنی و آمادگی جسمانی داوران از اولویتهای اصلی کمیته داوران است، تصریح کرد: حضور مدرسان توانمند کشور از جمله قاسم واحدی از استان فارس و حسین نجاتی از استان قم نقش مؤثری در افزایش کیفیت این دوره آموزشی داشت.
بازیار در پایان ضمن قدردانی از حمایتها و نگاه توسعهمحور رئیس هیئت فوتبال استان هرمزگان، اظهار داشت: همراهی و پشتیبانی هیئت فوتبال استان نقش مهمی در برگزاری منظم و مطلوب این کلاس داشت و امیدواریم خروجی این دوره، داورانی توانمند برای مسابقات استانی و ملی باشد.
گفتنی است، در آیین اختتامیه این کلاس آموزشی حسین جباری دبیرکل و حسین مرسلی مسئول روابط عمومی هیئت فوتبال استان هرمزگان حضور داشتند و عباس صادقی و مهدی ایسنی از بندرعباس نیز به عنوان مسئولان برگزاری این کلاس ایفای نقش کردند.


نظر شما